середу, 11 грудня 2019 р.

Майстер-клас «А жінка в світ приходить для краси»

Майстер-клас«А жінка в світ приходить для краси»(макіяж, манікюр, візаж)

           Виховувати в учнів естетичний смак, вміння розуміти прекрасне, приносити людям задоволення від створеної краси – один з напрямків навчання в Зіньківському регіональному центрі професійно-технічної освіти, а саме опановування азів професій перукарів, візажистів, манікюрників.


Дізнатися більш детально про навчання в закладі саме за цими спеціальностями виявили бажання учні 9 класу опорної школи міста, і саме тому бібліотекар Лариса Криштопа вирішила провести заняття салону «Світ рукотворного дива» на базі регіонального центру.   

 Зі спеціальностями, які здобувають в регіональному центрі, ознайомила учасників майстер-класу Бударова Леся Василівна, заступник директора РЦПТО та запросила на навчання до їхнього закладу.
  

          Майстер виробничого навчання Олена Абрамова познайомила з видами сучасної декоративної косметики, яка може творити дива. Разом з ученицею центру Євгенією Медвєдєвою, яка стала моделлю цього заходу, продемонстрували денний образ макіяжу. 
 


          Доповненням жіночої краси та вишуканості є привабливі та доглянуті руки та нігті, і дійсно, гарний манікюр подекуди привертає увагу протилежної статі більше, ніж вбрання обраниці. Як зробити саме такий манікюр навчала учасників заходу майстер виробничого навчання Ірина Дубина.  
 


          Образ чарівної і неповторної жінки завершила  майстер виробничого навчання Тетяна Костенко, яка віртуозно швидко і досконало зробила вечірню стильну зачіску. 
  

           Поринувши в чарівний світ оригінального мистецтва, хочемо побажати всім учасникам заходу миру та злагоди, щоб мрії ваші завжди здійснювались, а викладачам та учням РЦПТО творчих злетів, професійних здобутків, вдячних відвідувачів. 
          Для учасників заходу було підготовлено перегляд літератури «Зачаруєм своїм поглядом усіх». 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар