четвер, 10 жовтня 2019 р.

Ми – воїни! Ми – патріоти!



      14 жовтня ми святкуватимемо великі українські свята – свято Покрови, День українського козацтва та День захисника України. Саме їм - воїнам, патріотам та мужнім захисникам свого народу та української держави був присвячений вечір-зустріч «Ми – воїни! Ми – патріоти!», який в рамках проекту з національно-патріотичного виховання молоді «Пам’ять», започаткованого цьогоріч працівниками Зіньківської ЦРБ, провели завідувач відділу обслуговування бібліотеки Лідія Колоша та бібліотекар ІІ категорії Ольга Бєдоєва.


     На зустрічі з учнями центру професійно-технічної освіти своїми спогадами про побачене та пережите поділилися Михайло Дубина, учасник АТО, голова громадської організації «Учасники бойових дій Зіньківщини в АТО», десантник 79 бригади Військово – Десантних військ, захисник Донецького аеропорту; Володимир Винник, учасник АТО, жителя села Шилівка.  
 

      Про поїздки в зону АТО з гуманітарною допомогою, волонтерську діяльність та свої почуття від побаченого на Сході країни розповідали  отаман Зіньківського козацького куреня Анатолій Радченко та козак Олег Бойко.
 

    У скорботній хвилині мовчання схилили голови присутні на вшанування пам’яті загиблих в АТО зіньківчан.
      На завершення заходу всі присутні завітали на щойно відкритий на абонементі  ЦРБ патріотичний куточок «На своїй землі нас не здолати!», де й зробили фото на згадку про вечір-зустріч. 
 

      Шановні чоловіки,  наші вірні захисники, прийміть найщиріші вітання зі святом мужності, доблесті та відваги. Здоров’я, щастя, миру всім вам та вашим родинам!

Немає коментарів:

Дописати коментар