пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

Інтерактивна виставка «У променях заходу сонця»


Безмежний та розмаїтий світ української вишивки – від стародавніх традиційних технік та кольорів до сучасних, креативних та незвичних за поєднанням кольорів, технік та творчої уяви народних майстрів. А допомагають розквітнути талантам наших користувачів безліч книг різноманітної тематики у фондах нашої бібліотеки, серед яких є книги з елементами старовинних та сучасних  вишивок, порадами по улюбленому хобі.
І працюючи з членами салону «Світ рукотворного дива», який діє при Зіньківській ЦРБ, бібліотекарі Лариса Криштопа та Тетяна Жук знову і знову відкривають для краян невідомі грані творчості наших талановитих земляків – майстрів народного мистецтва.

Запрошуємо користувачів бібліотеки ознайомитися з новими книгами  по даній тематиці  та переглянути інтерактивну виставку «У променях заходу сонця» талановитої землячки, майстрині по вишивці картин Лариси Кушніренко, яка відкрилася днями в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки.

Запевняємо, що від цієї краси ви довго не зможете відірвати очей, бо кожна картина майстрині – то є окрема історія - зі своїм сюжетом, душею та неймовірною технікою виконання.
До речі, кожен відвідувач матиме змогу доповнити виставку своїми виробами (вишитими картинами) та висловити свої побажання та почуття.

Немає коментарів:

Дописати коментар