четвер, 12 вересня 2019 р.


Городня екзотика рідного краю.
    Книжкове дефіле
      Ось уже і вересень місяць прийшов на Зіньківщину. Краяни переймаються збиранням врожаю городини:  зелененьких огірочків, червоних і жовтих помідорів, а ще капусти, моркви, перцю. Свіжі, запашні, які так і просяться, щоб їх взяли і покуштували, або поклали в плетену корзинку. Звичайно овочі з власного городу це гарантія екологічно чистого продукту, але часто, щоб виростити гарний врожай, потрібна не лише кропітка праця, а й знання   секретів вирощування городини.
         І щоб допомогти нашим землякам в цій непростій справі, бібліотекарі Зіньківської  ЦРБ в читальному залі під відкритим небом, який вкотре завітав до міського дитячого парку, організували книжкове дефіле «Городня екзотика рідного краю» .




Жителі міста мали можливість познайомитися з такими періодичними виданнями, як «Дім. Сад. Город»,  «Огородник»,  «Інтерфлора»,  «Сільський вісник», «Наша дача», а ще «Порадниця», «Сільський господар», в яких діляться досвідом вирощування різних сортів овочів городники зі всієї України.   
В запропонованій до перегляду літературі кожен бажаючий мав можливість обрати для себе такий сорт городини, який необхідний йому для консервування, соління, приготування салатів.
          Ми щиро запрошуємо всіх жителів міста та нашого району завітати до районної центральної бібліотеки, де на вас чекають зустрічі з людьми, які поділяться з вами секретами вирощування тих, чи інших культур, ви також зможете познайомитися з новинками літератури по овочівництву. До зустрічі уже в бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар