четвер, 22 серпня 2019 р.


Історична толока
«Я - громадянин, патріот незалежної України»
(до Дня незалежності України)
          Напередодні свята – Дня незалежності України, на майданчику біля бібліотеки зібрались жителі міста школярі, молодь, ветерани, користувачі бібліотеки  на історичну толоку «Я - громадянин, патріот незалежної України», яку проводили Лідія Колоша, завідувач відділу обслуговування Зіньківської ЦРБ та Тетяна Жук, бібліотекар І категорії спільно із Зіньківським бюро правової допомоги Полтавського міського центру з надання первинної правової допомоги.

           Розпочався захід в літературній кавʼярні, де проходив українознавчий мікс  «Шлях до Незалежності». Кожного її учасника чекала «цукерка», розгорнувши яку, відвідувачі кав’ярні  читали свої  запитання і давали відповіді, що стосувалися історії України. Порадувало, що історію рідної держави знає не лише старше, а й юне покоління зіньківчан.



          У діалозі «Хто такий патріот у твоєму розумінні?» кожен із присутніх висловлював свою думку.
         Активну участь учасники дійства приймали в інтелектуальній грі «Чим славиться Україна?»

          Серед присутніх на історичній толоці була і місцева поетеса Лідія Педорченко, яка нещодавно видала нову збірочку віршів «Слова, освячені любовʼю». Вона прочитала свої вірші, присвячені Україні та рідному місту. В її поезії відчувалась гордість за нас, українців, за нашу Україну.

          Інформаційний гід «Твої права і обвязки» провела для присутніх Катерина Суконько, заступник начальника Зіньківського бюро правової допомоги Полтавського міського центру з надання первинної правової допомоги.

          Завершився  захід флешмобом «Прапор свій здіймемо гордо».


          Від щирого серця вітаємо всіх краян з Днем народження рідної держави, з днем незалежності України!

Немає коментарів:

Дописати коментар