четвер, 15 серпня 2019 р.





Книжкове частування
«Літні фантазії для ласунів»
       А що приготувати на десерт? Чим порадувати свою сім’ю влітку, коли всі вдома, а хочеться чогось солоденького, смачненького? Як  приготувати  швидко і смачно?
    Працівники   Зіньківської центральної районної  бібліотеки організували в парку міста  книжкове частування  «Літні фантазії для ласунів». Це були книги по кулінарії,  журнали «Добра кухня», «Отдохни», «Лиза», «Подруга» та інші.
Любителі смаколиків підходили, щоб знайти рецепти приготування тістечок, тортів, шарлоток, кексів, запіканок. А вибір їх був великий. Сьогодні в магазинах можна придбати будь-яку випічку, на різні смаки, та своя, виготовлена з душею та любо’ю до рідних, звичайно ж, порадує більше, та й набагато корисніша за магазинну.
    Приємно бачити наших зіньківчан за книгою, журналом чи газетою в парку міста. І ми, бібліотекарі, запрошуємо всіх краян, хто хоче створити в сім’ї  тепло і затишок, приходити в наш читальний зал під відкритим небом, щоб знайти корисні поради, рецепти і просто поспілкуватися, відпочити. Ми вас чекаємо! Ви не пошкодуєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар