пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Акція « У цю погожу вересневу днину бібліотека кличе на гостину».
  Цими днями в Зіньківській ЦРБ для учнівської молоді міста  оголошино акцію «У цю погожу вересневу днину бібліотека кличе на гостину», приурочену Всеукраїнському   дню бібліотек.

  В читальний зал  бібліотеки на гостину завітали учні 8 класу Зіньківської спеціалізованої школи № 2, для яких завідуюча відділом обслуговування Лідія Колоша  провела вернісаж української книги , познайомила з книгами – рекордсменами, рідкісними книгами, які були викладені на перегляді літератури « Прихили своє серце до книги».

 У грі « Відгадай книжку!» , яка проходила в три тури, приємно вразила своїми знаннями книг з історії рідного краю та класиків української літератури Гапанович Ярина.

А ще учні «освідчувалися в любові до книги через сміх і жарт», зачитуючи вислови відомих людей світу. Свої думки, щодо того чи є користь від читання книг, чому живуть і не вмирають книги та чи потрібно читати книги, висловили Блажко Наташа, Турчин Юля, Даценко Анастасія.
 Діти також грали в ігри « Танець з книгами» та « Горіховий десерт»


Весело пройшов конкурс « Інсталяція» , в якому прийняли  участь три команди. Вони будували споруди із книжок. І ось, що в них вийшло. 



Розумні, кмітливі, активні. Такими показали себе 22 учні школи . Вони отримали право стати нашими читачами і користуватися книжковим фондом  та інформаційним пунктом вільного доступу до Інтернету. Кожному із них було вручено буклет про нашу бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар