вівторок, 1 вересня 2015 р.

Україна свята і рідна земля!
Любов до України починається з рідної домівки, з пісні колискової, хлібини святкової.
Історія нашого народу сягає своїм корінням у глибину віків. Першого вересня в Зіньківській ЦРБ відбувся вечір – гідності « Пишаймося! Ми є Українці. В цім слові гідність, честь,  і совість є ! »,  присвячений дню знань.
Ведучі  вечора Жук Т. та Зеленська В.  розповіли учням ЗСШ №1, учасникам заходу, про історію України, рідного краю його минуле та сьогодення.
Не одне покоління  протягом століть  виборювали незалежність та єдність України. Палкі патріоти і нині наслідують їхні приклади бути гідними синами свого народу.

 Представники  райвійськкомату , заступник військового комісара – начальник відділення комплектування  райвійськкомату, підполковник Хрипун Олександр Миколайович – молодший спеціаліст служби захисту інформації, солдат,  райвійськкомату Гриценко Микола Миколайович,

Волонтер  Радченко А. , учасники бойових дій: Бандуровський В., Івашкевич Ю.


 розповіли присутнім , про те , що захищати рідну землю святий обов’язок кожного громадянина України.
Учасники вечора вшанували пам'ять земляків: Ряскова М., Матвієвського І., Мирінця В., Кузьменко В. Яківця Р., які своє життя віддали захищаючи мир в Україні та її майбутнє.
Сьогодні не дивлячись на те, що в Україні іде війна, набирає сили, утверджується молода держава Україна «Вам , юні друзі, розбудовувати і зміцнювати її , » - У своєму виступі звернулася до молоді директор ЦБС Тоцька Н.
Поет – аматор , підполковник запасу Прислонський Володимир Петрович  зачитав присутнім свої вірші про рідний край та Україну.

Вечір супроводжувався виступом учениці Зіньківської  музичної школи Кондратенко Таї.


Інженер – програміст  , Жмурко О. підготував та продемонстрував учасникам заходу відеофільм  «Пишаюсь тобою,  моя Україно!»

Немає коментарів:

Дописати коментар