понеділок, 7 вересня 2020 р.

До Дня народження міста

 До Дня народження міста

Щороку наша книгозбірня є активним учасником святкових заходів до Дня міста. Не став виключенням і 2020 рік, лише, на жаль, зі змінами, внесеними коронавірусом.

За підтримки Зіньківської міської ради, сектору культури, молоді та спорту Зіньківської райдержадміністрації бібліотекарями Зіньківської ЦРБ було ініційовано та проведено міський онлайн-конкурс світлин «Кулінарні шедеври моєї родини», в якому взяли участь родини, які проживають на території Зіньківської громади. Конкурсні роботи учасників з улюбленою святковою стравою були представлені  у мережі Фейсбук, де за найбільшою кількістю вподобайок було визначено переможців. Ними стали:

І місце - родина Григорія Шкицького з м.Зіньків,



ІІ місце - родина Станіслава Ладура з с.Довжик,



ІІІ місце - родина Сергія Кострубова з с.Проценки.



За рішенням журі в номінації «Найоригінальніша світлина родини з улюбленою стравою» було визнано  родину Володимира Вовка з с.Ступки.

6 вересня, під час урочистостей з нагоди Дня міста та 77-ї річниці визволення Зінькова від нацистських окупантів, переможці конкурсу були нагороджені Грамотами Зіньківської міської ради та грошовими сертифікатами, а родина Володимира Вовка - сімейною фотосесією від студії Дмитра Алєксєєнка (м.Зіньків).

 


За активну участь в конкурсі всі учасники отримали Подяки Зіньківської міської ради.

Ще однією «родзинкою» цьогорічних святкувань стала мистецька вітрина місцевої майстрині-вишивальниці Лариси Кушніренко (учасниці салону «Світ рукотворного дива», що діє при бібліотеці), яка всіма барвами веселки розквітла на вікнах книгозбірні та цими вересневими днями радувала всіх зіньківчан та гостей міста неперевершеним талантом нашої землячки.



За вагомий особистий внесок у популяризацію народних ремесел Зіньківського краю пані Лариса була нагороджена Подякою Зіньківської міської ради.

Щиро дякуємо всім родинам, які долучилися до проведення конкурсу, нашій користувачці та майстрині Ларисі Кушніренко  за подароване свято та плідну співпрацю з бібліотекою.

 Зичимо всім Вам міцного здоров'я, родинного затишку, благополуччя, миру, злагоди та любові! Продовжуйте й надалі традиції свого роду і нехай ніколи не пересохне джерело, яке наснажує талановитих людей Зіньківщини жагою творити!

Немає коментарів:

Дописати коментар