середу, 31 січня 2018 р.

Естет-шоу « Сім кольорів щастя».

ЕСТЕТ – ШОУ« Сім кольорів щастя».


Мабуть немає такої людини на землі, яка б не хотіла бути щасливою. Кожен з нас має своє уявлення про щастя. Для когось – це здорові рідні  люди, для інших – кохана людина і вірні друзі. Але чи всі розуміють, що таке щастя?  Як стати щасливим і чи має щастя свої кольори? Саме тому, щоб розібратися в цій темі, висловити свої думки та своє бачення слова « щастя» користувачі бібліотеки, учні Регіонального центру професійно – технічної освіти, разом з бібліотекарями районної бібліотеки для дорослих, зібралися у читальному залі на естет – шоу  «Сім кольорів щастя».

            Бібліотекарі Ольга Бєдоєва та Валентина Зеленська розповіли присутнім про виникнення слова « щастя», що потрібно для того, щоб стати щасливим, розказали про сім кольорів щастя: перший – життя, що дала мати; другий -  жити в прекрасній країні; третій -  краса, світло, добро; четвертий -  кохання; пʼятий – знання; шостий – можливість чути і бачити красу; сьомий – мрії. 

В ході заходу було проведено експрес – опитування « Що означає щастя для вас?». Цікаві завдання і конкурси « Збери слово», « Відкрите серце», « Я – щастя» та інші активізували користувачів, які з цікавістю прийняли у них участь.


            Найголовніший висновок до якого прийшли учасники естет – шоу – треба вміти цінувати те, що є, розпізнавати у ньому щасливі миті. Адже саме з миттєвостей складається наше щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар