середу, 31 січня 2018 р.

Правове лото

Правове лото

Інтерактивна гра

Сергій Корнійко, начальник Зіньківського  відділу «Бюро правової допомоги» Другого Полтавського центру з надання безоплатної правової допомоги на занятті клубу  «Феміда» відзначив, що 2018 рік оголошений Роком  реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», відповідно до Указу Президента України від 14 листопада 2017 року.

Зіньківська ЦРБ, долучилась до участі у цьому проекті,  провівши для членів клубу «Феміда» в читальному залі інтерактивну гру «Правове лото».

 У грі взяли участь учні 10 класу Зіньківської СШ І – ІІІ ступенів №2  Даценко Антон, Борисенко Ігор, Крамаренко Максим, Бедюх Лідія, Нагалісова Ірина, Рибальченко Анна, Блажко Наталія, Турчин Юля, Талалай Олексій, Даценко Єлизавета та Даценко Анастасія.  Команди учасників були настроєні лише на перемогу. Вони  відразу  давали  відповіді на запитання  .
 

За результатами гри обидві команди набрали однакову кількість балів, що показало достатньо високий рівень знань юних правознавців. Додали позитивних емоцій учням і виграні ними солодкі призи.
 


         Арт-простір читального залу бібліотеки був заповнений періодичними виданнями правового характеру, які отримує бібліотека, та  рекламними буклетами відповідної тематики.
 



1 коментар: