середу, 29 листопада 2017 р.

ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЯ – ЕТИКЕТ

КОМІЛЬФО – ВЕЧІР 

ВЕЧІР ХОРОШИХ МАНЕР

« ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЯ – ЕТИКЕТ».


Упродовж століть людство виробило прийнятні форми співіснування, які базувалися на правилах ф традиціях кожного народу. Суспільство з давніх – давен виробило свої правила поведінки. Насамперед « Біблія» та народна мудрість вчили, що і як треба робити, тобто дотримуватися вимог етикету. Тому тема етикету є сьогодні дуже актуальною.

            Щоб познайомити з правилами етикету своїх користувачів, бібліотека для дорослих запросила учнів Центру Професійно – Технічної освіти міста на Камільфо – вечір ( Вечір хороших манер) « Давайте знайомитися – Етикет». 

Бібліотекарі Ольга Бєдоєва та Валентина Зеленська провели користувачів лабіринтами етикету,   ознайомили   їх з історією виникнення поняття « етикет», телефонним і танцювальним етикетом. Учні відповідали на запитання вікторини та брали участь у сценках, навчилися правилам поведінки в гостях та транспорті, переглянули відеоролики про правила етикету в різних життєвих ситуаціях.


            Результатом проведеного заходу стало розуміння учнями Центру  Професійно – Технічної освіти того, що правилам доброї поведінки, умінню спілкуватися з людьми, треба вчитися з дитинства.  І завдяки цьому можна впевнено досягти успіху на складному і цікавому шляху, який називається життям.   

Немає коментарів:

Дописати коментар