пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Родина, родина, це вся Україна, з глибоким корінням, з високим гіллям


Сімейний вернісаж «Родина, родина, це вся Україна, з глибоким корінням, з високим гіллям»


П’ятнадцятого травня вся Україна відзначає День сім'ї – день наших з Вами родин. Адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита. Про ці високі якості, які закладаються саме в сім´ї, розповіли бібліотекарі І категорії Жук Т.Ю., Криштопа Л. 


Вкотре до салону   « Світ рукотворного дива» при Зіньківській ЦРБ завітали - постійні учасники салону та учнів 8 «А» класу ЗСШ № 2 на родинне свято сімейного вернісажу «Родина, родина, це вся Україна, з глибоким корінням, з високим гіллям», щоб познайомитися з творчою, багатою на таланти родиною – нашої колеги, бібліотекаря Лютенсько Будищанської бібліотеки філіалу Немченко Н.В.. До нас завітали: Ніна  Володимирівна,
 її доньки Оксана та Наталя, внучки Валерія та Настуня. 
 
 



 Життя родини Немченків наповнене сімейними цінностями, яскравими пригодами, незабутніми зустрічами, творчими ідеями і злетами.  В цій сім'ї, комфортно і цікаво жити разом, випромінюючи світло і тепло, кохання та радість. 
 


 Із захопленням гості заходу послухали у виконанні родини: пісні, гуморески, власні вірші Ніни Володимирівни, переглянули презентацію  «Мистецькі традиції нашої родини». 
 

 З цікавістю знайомилися з дитячою творчістю  внуків - Валерії та Анастасії, з родинним деревом, представленим внучкою Валерією. 

Адже,  саме в сім`ї дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини. В сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. 

 Учасники свята скуштували смачний пиріг, який приготувала героїня свята Ніна Немченко.

Для продовження фото літопису родини директор ЦБС Н. Тоцька вручила берегині сім`ї подарунок - сімейний альбом. Свято пройшло за підтримки відділу культури, туризму, молоді та спорту РДА. 

До уваги гостей заходу була представлена книжкова виставка «Родина – джерело любові». 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар