четвер, 27 жовтня 2016 р.

З ГІТАРОЮ НАВКОЛО СВІТУ.

         З ГІТАРОЮ НАВКОЛО СВІТУ.

Немає такої людини на землі, яка б не любила музику. Музика – це наша душа, наші почуття і наше натхнення. Музика веде нас до світу прекрасного, адже музика чи не єдине наше уявлення про досконалість, як вона є.

         27 жовтня в читальному залі районної бібліотеки для дорослих зібралися учні Аграрного ліцею та користувачі бібліотеки, щоб поринути у чарівний світ музики. Музична феєрія   « З гітарою навколо світу» об єднала усіх, хто любить авторську пісню і гітару. 


Ведучі заходу Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім про історію виникнення гітари, відомих виконавців авторської пісні. Про те, що у гітари велика влада над часом, вона завжди в моді, через неї в музику приходить багато молоді.
 


         А потім зазвучала музика… Вихованець Зіньківської дитячої музичної школи Сергій Визір, учень досвідченого педагога Володимира Найди майстерно виконав твори італійських композиторів Ф. Мінісетті та М. Джуліані. А потім взяв гітару чудовий музикант Володимир Найда і полилася пісня. Звучали романси, народні пісні та авторська музика. Користувачі були в захопленні від чудового виконання пісень, із задоволенням підспівували виконавцям. І ще довго не відпускали музикантів щирими оплесками.

Немає коментарів:

Дописати коментар