четвер, 1 вересня 2016 р.

            Від проголошення незалежності до нової України.

Україна – це наша земля, рідний край з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею і мудрими, талановитими людьми. Україна – це історія народу, який протягом багатьох віків боровся за свободу і незалежність. І саме 25 – річчю незалежності України був присвячений Всеукраїнський День Знань.
            Не залишилась осторонь цього свята і районна бібліотека для дорослих, у якій 1 вересня пройшов вечір – роздум « Від проголошення незалежності до нової України». Розпочався він знайомством присутніх з персональною виставкою талановитої зіньківчанки Насті Новікової, картини якої демонструються в читальному залі ЦРБ. Виставка проходить у рамках заходів до Дня Незалежності і Дня міста.   






 Гості вечора, учні школи №1 міста з цікавістю прослухали розповідь бібліотекарів Ольги Бєдоєвої та Валентини Зеленської про розвиток нашої незалежної, молодої держави, її перемоги і поразки. Переглядаючи фото літопис незалежності України, учні мали змогу пройти всі етапи становлення нашої країни починаючи з далекого 1991 року і закінчуючи сьогоднішнім днем. Протягом всього вечора звучали пісні і вірші про Україну.



Немає коментарів:

Дописати коментар