середу, 20 квітня 2016 р.

БРЕЙН-РИНГ « МУЗИКА НАВКОЛО НАС».

  
Напевно рідко трапляються люди, які не люблять музику. Хтось присвячує їй життя, а хтось захоплюється нею час від часу. Музика – це мистецтво особливої енергійної сили. Вона може не тільки впливати на наш настрій, а й проникати у внутрішній світ кожного з нас, відкривати для нас ті духовні пориви, про які ми самі не здогадуємося.

            І саме цьому чудовому виду мистецтва був присвячений брейн –ринг « Музика навколо нас», який пройшов 20 квітня у читальному залі районної бібліотеки для дорослих. Вслухаючись у хвилюючі, чарівні звуки музики присутні гості –учні 9 класів школи №2 міста, з задоволенням взяли участь у музичному святі, яке для них підготували бібліотекарі Ольга Бєдоєва та Валентина Зеленська.

 Вони активно відповідали на питання вікторини, відгадували мелодії пісень та виконавців, збирали з заданих музичних інструментів симфонічний оркестр  та багато іншого. Протягом всього заходу звучали різні музичні жанри: від класичної музики до творів відомих композиторів та виконавців сучасності.

            Лейтмотивом вечора звучали слова про те, що музика передає переживання людей, їх почуття та мрії. І хоча смаки людей різняться: хтось обожнює класичну музику, а хтось не уявляє свого життя без популярних пісень, у когось врівноважує душевний стан джазова музика, а комусь поліпшує настрій реп – та на думку учасників без музики життя було б сірим та одноманітним.

Немає коментарів:

Дописати коментар