четвер, 7 квітня 2016 р.

ВОДА - ЕЛІКСИР ЖИТТЯ.

                                   

                        Жива вода дає життя всьому живому в світі.
                        Якщо живе жива вода тоді земля у цвіті.
                        Не треба вибухів війни, живи жива водице,
                        Для праці хай ростуть сини, і жито колоситься.
Одним із природних багатств, які трапляються в житті людини і яке супроводжує її все життя є вода. Вода – еліксир життя. Той самий еліксир, який марно шукали в своїх лабораторіях алхіміки. Вода – основа життя. І це дійсно так. Адже без неї абсолютно неможливе життя. До води потрібно відноситися дуже бережливо, з повагою та пильно оберігати її, тому що питної води для людства дуже мало. І тому сьогодні працівники районної бібліотеки  присвятили свій масовий захід воді – цьому надзвичайному подарунку природи, цій силі, цій необхідності в життя, і провели годину спілкування « Вода – еліксир життя», який відбувся в читальному залі бібліотеки.


            На захід були запрошені пенсіонери територіального центру та користувачі бібліотеки м. Зінькова. Ведучі – бібліотекарі Валентина Зеленська і Ольга Бєдоєва розповіли присутнім про значення води та її цілющі властивості й застосування в житті людини. 

Ознайомили їх з переглядом літератури « Вода в живій природі». Гості заходу звеликою цікавістю взяли участь у конкурсах « Доповни прислів’я про воду», « Світ у краплині чистої води» та вікторині « Вода - -найбільше багатство на землі».

Немає коментарів:

Дописати коментар