вівторок, 5 січня 2016 р.

Вітаємо з новорічними святами.

Ось і прийшов Новий 2016 рік із снігом, морозом, сонечком. Щоб порадувати своїх користувачів новим, незвичайним, креативним і по-справжньому святковим,  завідуюча відділом обслуговування Лідія Колоша та бібліотекарі І категорії Тетяна Жук і Лариса Криштопа організували в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки поряд із традиційною  новорічною ялинкою   інсталяцію «Книжкова  ялинка»


Ця конструкція із 63 книг з народознавства, культури і побуту українців, свят, звичаїв та традицій України зацікавила багатьох користувачі незвичайною викладкою літератури. Тут і книги, і новорічні іграшки та українська символіка – національний прапор України, кольорові  стрічки з побажаннями здоров’я, добра, миру  кожному. Біля «Книжкової ялинки» із задоволенням фотографувалась молодь міста, роздивлялись книжки, з яких була викладена ялинка.


Розгорнута і книжкова виставка «З Новим роком! З Різдвом Христовим!» , де розміщена література  за такими розділами «Традиції святкування Нового року», «Маланка ходила, Василька водила», «Таїнство святого вечора», «Таємниці щедрого столу», «Колядки господарю, господині та їхній родині», «Святе Водохреще».


            В інформаційному пункті вільного доступу до Інтернету стоїть ялинка створена руками  бібліотекаря Віталія Крохмаля. Тут кожен бажаючий має можливість скористатися безкоштовним Інтернетом на годину, знайти потрібну інформацію.


Провідний спеціаліст Валентина Зеленська та бібліотекар ІІ категорії Ольга Бєдоєва оформили  абонемент сніжинками, кольоровим дощиком, іграшками. Організували перегляд літератури  по приготуванню страв на Новий рік та  Різдво.

Ми запрошуємо  користувачів нашої бібліотеки переглянути книжкову інсталяцію, книжкову виставку та перегляд літератури,  а також на перереєстрацію, яка розпочалася з 2 січня 2016 року.
 Вітаємо всіх відданих шанувальників книги, жителів та гостей нашого району з Новим роком і Різдвом Христовим !
Бажаємо здоровя усім –
І дорослим і дітям малим!
Щастя, радості, сонця і миру
Від душі вам бажаємо щиро,
Хай чудово живеться усім
Добрим людям у році новім!




Немає коментарів:

Дописати коментар