середу, 23 грудня 2015 р.

ДИВОВИЖНИЙ СВІТ ПРЕКРАСНОГО.



« Краса врятує світ» - як часто ми чуємо ці слова. Не треба пояснювати, як важливо, щоб усе навколо мало ознаки краси. Краса думок, вчинків, хороша музика картини… Мистецтво має унікальні можливості впливу на  людину. Живопис, музика, театр – саме вони несуть позитив, якого на разі так нам всім не вистачає. Композитор керує звуками, художник кольором, графік – штрих – кодом. В основі творів мистецтва лежать емоції, які переживають митці, а скульптор, художник, композитор виражають їх своєю мовою.

            У читальному залі районної бібліотеки для дорослих пройшов конкурс знавців мистецтва « Дивовижний світ прекрасного», під час якого присутні учні Аграрного ліцею міста поринули у світ прекрасної музики, дивовижної архітектури, побували в театрі і кіно, дізналися багато цікавого про мистецтво танцю.
            Ведучі заходу бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім користувачам бібліотеки про роль мистецтва у житті людини, проте, що таємниця мистецтва полягає в тому, щоб вслухатися в невимовне, милуватися невидимим і саме тому мистецтво – це саме життя і воно безсмертне.



            Протягом заходу учні взяли участь у вікторинах, бліц – турнірах, музичних та танцювальних конкурсах. Самими активними серед них були: Заліська Катерина, Добруник Марина, Тихонович Олена.

Немає коментарів:

Дописати коментар