вівторок, 5 січня 2016 р.

З ІСТОРІЇ НОВОРІЧНИХ ПРИКРАС.

       

                           
Новий Рік – найвеселіше, найяскравіше та найулюбленіше свято. Його люблять і дорослі, і діти. Головним атрибутом новорічних і різдвяних свят була й залишається красуня ялинка. А яка ж новорічна ялинка без новорічних прикрас. Паперові, скляні, пластмасові: саморобні чи магазинні – вони милують наше око, створюючи незабутню атмосферу в домі. 

Яка ж історія виникнення ялинкових прикрас? Де їх виготовляють? В чому їх унікальність? Про все це користувачі районної бібліотеки для дорослих  дізналися з калейдоскопу цікавих новинок « Різдвяні дива: з історії новорічних прикрас», що пройшов у інтернет – пункті бібліотеки.

            Ведучі заходу бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім про історію виникнення ялинкових прикрас, історію створення першої скляної іграшки, як сьогодні розвивається ринок ялинкових прикрас.


            З цікавістю присутні переглянули відео слайди про те, як рік за роком змінювався дизайн новорічних прикрас, а також інсталяцію виставки « Ялинкові прикраси: від сивої давнини до наших днів. На закінчення заходу присутні взяли участь у новорічній вікторині.

Немає коментарів:

Дописати коментар