четвер, 17 грудня 2015 р.

ЩО ОЗНАЧАЄ БУТИ ЩАСЛИВИМ?

                     
             Скільки є людей повсюди,
            Стільки ж в світі щастя є
            Ніби ж всі подібні люди,
            Щастя ж в кожного своє.


Щастя… Ми про нього мріємо, прагнемо зазнати його в житті, хочемо стати щасливими. Що ж таке щастя?  Що ж треба людині, якою вона має бути, чим керуватися їй, щоб забезпечити для себе та інших глибоке й тривале щастя? Сьогодні працівники центральної бібліотеки для дорослих підготували пізнавально – розважальну програму « Що означає бути щасливим?»


             На масовий захід були запрошені пенсіонери територіального центру та користувачі бібліотеки м. Зінькова. Ведучі вечора бібліотекарі – Валентина Зеленська та Ольга Бєдоєва розкрили присутнім розуміння поняття « щастя», розповіли про умови, необхідні для щастя людини, шляхи його досягнення; допомогли розібратися чому кожна людина щаслива по – своєму, що означає бути щасливим, відкрили секрети щасливого життя.

            Учасники заходу активно змагалися у конкурсі « Доповни прислів’я та приказки про щастя»,  та гумористичній вікторині « Щасливий випадок», прослухали історії про велике кохання. До уваги гостей був запропонований перегляд літератури «  Мистецтво бути щасливим».

            Під час чаювання гості обмінювалися спогадами зі свого життя, жартували, виконували пісні, танці.

Немає коментарів:

Дописати коментар