пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ.


Україна – це територія гідності та свободи. Такими нас зробили не одна, а дві революції: наш Майдан 2004 року, який був святом свободи і Революція 2013 року, революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейкість, гідність, своє прагнення до свободи.
Президент України П. Порошенко 13 листопада підписав указ про встановлення в Україні Дня гідності та Свободи, який відзначатимуть щорічно 21 листопада.  До цієї дати 20 листопада в центральній районній бібліотеці для дорослих в інтернет – пункті за участю учнів 10 класів школи №1 міста , була проведена літературно – патріотична година « Нас об єднує прагнення до свободи і вимога захистити людську гідність».



             Ведучі заходу бібліотекарі Валентина Зеленська і Ольга Бєдоєва розповіли присутнім про доленосні події в Україні початку 21 століття, про мужність, гідність і патріотизм нашого народу, про героїв Небесної сотні та воїнів АТО, які постали за світле майбутнє нашої держави. В ході масового заходу учням був показаний відеоролик « Небесна Сотня».

Немає коментарів:

Дописати коментар