вівторок, 18 листопада 2014 р.

Гріє душу нам футбол …


         Свято сильних, сміливих і мужніх людей, свято футболу «Гріє душу нам футбол…» пройшло в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки. Це дійство відкрила директор Зіньківської ЦБС Тоцька Н.В. 



Учні аграрного ліцею зустрілись на святі з ветеранами футболу Зіньківщини Пономаренко Віктором Івановичем та Авраменко Іваном Михайловичем, для яких гра у футбол була, є  і буде головним змістом життя. 

Про продовження традицій старшого покоління – розвитку футболу на Зіньківщині розповіли Кімлик-Яроха Людмила Анатолівна, завідувач сектору культури і туризму РДА, Копиця Володимир Олексійович, голова районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» . 

Новини футболу, дані про гравців спортивних команд учасники вечора дізналися з відео-передач інженера-програміста Крохмаль Віталія Олександровича. Конкурс ерудитів «Живи, футбол!» та бліц-вікторину «Чи знаєш ти футбол?» провела завідуюча відділом обслуговуванням Лідія Колоша. А ще до послуг любителів футболу була організована виставка-реклама «Футбол-це гра мільйонів». 

Консультацію Як знайти літературу про футбол в картотеці та каталогах бібліотеки» провів бібліограф ЦРБ Микола Гриценко. Спонсором цього дійства виступив сектор з питань сім’ї, молоді та спорту РДА . 

Немає коментарів:

Дописати коментар