вівторок, 3 грудня 2013 р.

Право на життя

Право на життя




 До Всесвітнього дня дитини в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки було проведено заняття клубу «Феміда» на тему «Право на життя».
Заняття проходило у формі діалогу між учнями 11 класів ЗСШ №2 та 9-10 класів ЗСШ №1 і начальником районного управління юстиції Гуріним О.В., начальником служби у справах дітей РДА Рись Н.В.
В ході засідання клубу ведучі Колоша Л.М., завідуюча відділом обслуговування, та Жук Т.Ю,. бібліотекар І категорії, провели ігри «Чи обізнаний ти з Конвенцією ООН про права дитини?», «Чи знаєш ти правові дати, які відзначають в нашій державі?», інтелектуальну гру «Хто допоможе?».
За участі учнів Ярмоли Ірини Сохацької Насті, Гончар Юлії, Плахтюк Вікторі були розіграні та розв’язувалися правові ситуації щодо захисту прав дітей. А ще діти працювали з правовими документами, а саме: Конституцією України, Конвенцією ООН про права дитини. В них вони знаходили статті, в яких говориться про право на життя. З допомогою Великого енциклопедичного юридичного словника знаходили визначення, що таке «Декларація», «Конвенція», «Права дитини».
Найактивніші учасники заходу - Храпач Аліна, Попович Олексій, Шамрай Артем, Ярмола Ірина та Сохацька Настя отримали солодощі.

Спонсором проведення засідання клубу «Феміда» виступив сектор у справах сімї, молоді та спорту РДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар