вівторок, 18 червня 2019 р.

Літературний пікнік "Браво, книга краєзнавча!"


Браво, книга краєзнавча!Літературний пікнік

  Ось і настало літо. Більшість краян ховається від спеки в дитячому парку міста. Тут є можливість і нам, бібліотекарям Зіньківської ЦРБ,  поспілкуватися з ними, познайомити із цікавою книгою  в літньому читальному залі, який діє вже другий рік.
Сьогодні бібліотека підготувала для своїх земляків літературний пікнік  «Браво, книга краєзнавча!». Відпочиваючі  у парку мали можливість переглянути нову краєзнавчу літературу, яка надійшла до бібліотеки.
Ось підійшов  чоловік із маленьким хлопчиком. Що його зацікавило тут? Звичайно ж, книги з історії рідного краю. Він своєму онукові розповідає про  місто Зіньків, ювілей якого будемо відзначати у вересні цього року.   

Потім зупинилися молоді мами із дітками біля виставлених книг. 
 

А дві  дівчини, гортаючи книги, зазначили, що вони вже не вперше відвідують наш літній читальний зал. Приємним є те, що краяни  люблять читати книги, підтримують наші інновації.

Юнак, йдучи парком, теж зупинився, щоб переглянути книги, запропоновані бібліотекарем.

У літньому читальному залі  краянам немає потреби реєструватися в бібліотеці.  Відвідуючи  з дітьми, онуками  дитячий парк, вони мають можливість і відпочити, і отримати для себе цікаву інформацію.

Інформаційний штендер, виставлений на майданчику в дитячому  парку, знайомив  зіньківчан із послугами, які надає бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар