вівторок, 19 березня 2019 р.

Правовими стежками


Правовими стежками
Подорож-гра
            Активні і згуртовані, знаючі і розумні, такими себе показали учасники гри  «Правовими стежками», члени клубу «Феміда», учні 9-А класу Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №2  Тишковець  Анастасія, Кулик Руслана, Прокопенко Євгеній, Галушко Даріс, Бузало Ангеліна, Коваленко Олександр.


          Мандруючи стежками права, вони розгадували юридичний кросворд, який був викладений на виставці, розглядали  ситуації, які регулюються  трудовим законодавством, в  «Ситуаціях із життя», показували, як треба вирішувати спірні питання мирним шляхом, не проявляючи агресії. Цікавою була і гра «Мішанина» між командами, що стосувалась того чи іншого права.
 

 

          А команда вболівальників активно реагувала на запитання і відповіді гравців. Відчувалося, що їм не байдуже, як виступлять їхні друзі і наскільки вірно дадуть відповіді.  Вони  прагнули допомогти командам з відповідями.


          Ми висловлюємо вдячність заступнику директора школи по виховній роботі Юлії Ольховій  за співпрацю і розуміння важливості правового виховання учнів, а також Катерині Суконько, заступнику начальника відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» за участь у цьому  заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар