четвер, 17 січня 2019 р.

Інформ – коктейль « Аромат сповіщає про появу жінки»



Сучасний світ неможливо уявити без парфумерії, класичних і приємно пахнучих парфумів. Вони володіють неповторним ароматом і є невідємною частиною образу сучасної успішної жінки. Правильно підібраний парфум ідеально доповнює імідж, робить жінку ще більш прекрасною, надає елегантності і чарівності.

            У читальному залі районної бібліотеки для дорослих відбулося чергове засідання клубу « У світі прекрасного», у рамках якого пройшов Інформ – коктейль « Аромат сповіщає про появу жінки». Користувачі бібліотеки, учні РЦПТО міста разом з бібліотекарями Ольгою Бєдоєвою та Валентиною Зеленською спробували розібратися, що ж таке парфуми, яка історія їх створення та які аромати підходять тій чи іншій жінці.

            Ведучі заходу запропонували гостям взяти участь у вікторинах та конкурсах « Правильно вибери парфуми», « Цікавинки з усього світу», « Вся правда про парфуми», за допомогою яких користувачі змогли розвіяти деякі міфи про парфуми та дізнатися цікаві факти з світу парфумерії.

            Адже недарма кажуть, що створення образу за допомогою аромату – справжнє мистецтво, бо парфуми – це не просто стильний флакончик з ароматною рідиною, це насамперед ваша харизма і стан душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар