четвер, 7 червня 2018 р.

Нарада бібліотечних працівників "Інноваційний формат традиційної бібліотеки "

6 червня в районній бібліотеці проведено нараду бібліотечних працівників району по питанню "Інноваційний формат традиційної бібліотеки ".
 В умовах сьогоднішньої економічної та соціокультурної ситуації в країні змінюється погляд на традиційні бібліотеки. Вони повинні бути готовими до адаптації в нових умовах адміністративної реформи. Адже від спроможності бібліотеки вбудуватися в систему сучасних перетворень, активно брати участь в різноманітних сучасних процесах залежить її затребуваність громадою, її майбутнє. 
Про досягнення і розвиток за останній період та з проектом розбудови бібліотек району на наступні 5 років пристуніх ознайомила директор ЦБС Наталя Тоцька. 

На нараді була присутня і виступила начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Зіньківської РДА Людмила Кімлик-Яроха, яка наголосила на співпраці закладів культури по задоволенню культурних потреб жителів громади та на своєчасному використанні субвенцій сільських рад на потреби бібліотек. 


Повідомлення про участь у Дні прфесійного спілкуванні та обласному тренінгу зробили зав. методично-бібліографічним відділом Зінаїда Максименко та зав.відділом комплектування та обробки літератури Віра Твердохліб.
 

Учасники наради дійшли висновку, що найважливішим завданняс сьогодні є трансформація бібліотек у сучасний, потрібний громаді заклад. 

Немає коментарів:

Дописати коментар