пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА « І ГУМОР, І ПІСНЯ – УСЕ ВІД ДУШІ.»

РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА
« І ГУМОР, І ПІСНЯ – УСЕ ВІД ДУШІ.»
            Життя ж вогонь. У тім вогні
            Серця людські палають.
            А сміху іскорки ясні
            Над полумʼям літають:
            Смішні пригоди і слова,
            Події та картини.
            Я сам згораю у вогні
            Й збираю ті іскрини.
            Якби не міг збирати я
            Веселого й смішного
            Давно розпалась би душа
            Під тягарем смішного. 
                                                                                  П. Глазовий.
З давніх – давен славиться український народ своїм гарним словом, незрівнянним гумором, що переливається всіма відтінками сміху, відсвічує легкою добродушною усмішкою, виграє лукавим жартом, жартівливими піснями.

            Працівники центральної районної бібліотеки для дорослих провели для пенсіонерів територіального центру та користувачів бібліотеки розважальну програму « І гумор, і пісня – усе від душі», яка відбулася в читальному залі бібліотеки. 

Валентина Зеленська та Ольга Бєдоєва розповіли про витоки українського гумору, представили сценку « Засіб від грипу», розповіли гуморески.  Присутні переглянули відео кліпи на жартівливі пісні « Ти ж мене підманула», А мій милий вареників хоче…», « Ой там, на току, на базарі» та відео « Сватання на Гончарівці» та « Весілля в Малинівці», гуморески Остапа Вишні та ін..


            З ентузіазмом змагалися присутні у гумористичній вікторині « Хто добре дружить з гумором». До їхньої уваги був запропонований перегляд літератури «Без пісні й гуморини немає України!», на якій були представлені твори класиків гумору, пісні та жарти.

 Розважальна програма « Гуморина» пройшла з хорошим настроєм та щирим сміхом. Під час чаювання гості розповідали гуморески, анекдоти, усмішки, байки.

Немає коментарів:

Дописати коментар