вівторок, 13 січня 2015 р.

Вечір щедрівок «Щедрий вечір вашій хаті, щоб були ви в ній багаті»



«Щедрий вечір вашій хаті, щоб були ви в ній багаті» під такою назвою відбувся вечір щедрівок в Зіньківській центральній районній бібліотеці. Почуття гордості за свою Вітчизну, її культурну спадщину, відповідальність за збереження та передачу в спадок дорогоцінної перлини народної мудрості колядок та щедрівок повели свою розповідь ведучі вечора бібліотекарі Жук Т.Ю. та Криштопа Л.І. 


Для учасників вечора були проведені ігри та конкурси. Активну участь у конкурсі бенефіс щедрівок «Господарю, господаречку – пусти в хату Меланочку » взяли: Кропивний Віктор, Ворожко Артем, Нагорний Антон, Рудько Данил, Фенько Андрій. Неабиякі знання щедрівок продемонстрували Наталія Оксьон та Андрій Дорошенко у конкурсі «Золоті струни щедрівок». Надзвичайно цікавою та веселою була гра експрес різдвяних свят «Поле чудес», де переможцем стала учениця 10-А класу ЗСШ №1 Мосієнко Інна. 

Вечір завершився конкурсом новорічних побажань, кожен учасник до якого потрапив чарівний клубок Аріадни побажав своїм рідним: мамі, тату,сестрі, брату, друзям, країні – миру, злагоди, здійснення мрій та посмішок.

 Учасники вечора виконували щедрівки та переглянули відео слайди новорічного вертепу підготовленого інженером-програмістом Крохмалем В.О. Привітав з Новим роком та засіяв зерном добра Дорошенко Андрій. Активні учасники вечора отримали солодкі призи від спонсора Яненко Надії.

Немає коментарів:

Дописати коментар