вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Плоди райського саду



         Мабуть найбільшу насолоду і радість приносить нам осінь. Осінь. Різнобарвне розмаїття. У садах пора врожаю – стиглі яблука, груші, горіхи, виноград. Це так чудово  - зірвати наливне яблуко прямо з гілки. Воно солодке, наливне, соковите, дуже смачне. Так яблуня – заслуговує, щоб їй свята присвячували. Все в ній диво: і квіти з дурманним запахом, і листя , і плоди. 


Кожного року 21 жовтня відзначають Всесвітній день яблука. І в центральній районній бібліотеці був проведений вечір корисних порад  «Плоди райського саду», де вшанували райський плід – яблуко. На вечір були запрошені пенсіонери територіального центру міста Зінькова.


 Свято яблука відбулося у святково вибраному залі, де була підготовлена книжкова виставка «Яблука настояні на осені». Гості поділилися рецептами приготування страв із яблук. Були проведені вікторина «Яблуко», конкурси, ігри, на краще знання прислів’я про яблука, турніри «Ех Яблучко». Самими активними учасниками вечора  були Джувага Наталія та Юрій, Каменська Ліда, Омельченко Володимир, Борблик О., Дорогавцева Марія, Розпутько Катерина.

Немає коментарів:

Дописати коментар