субота, 5 жовтня 2024 р.

Музика єднає серця

 



Музика – яскравий швидкоплинний світ чарівних звуків. Музика може створити безліч художніх образів, намалювати музичний портрет, передати будь-який настрій і почуття.

         До Міжнародного дня музики Зіньківська публічна бібліотека спільно з Зіньківською дитячою музичною школою ім.П.Батюка провели музичний батл «Музика єднає серця».

         Ведуча заходу, бібліотекар Ольга Житник, розповіла глядачам про значення музики та музичного мистецтва в житті людини і зазначила, що це свято дає можливість відчути якнайбільше відтінків і жанрів музики від класичної до сучасної пісні.

         А далі глядачі мали змогу насолодитися і популярними мелодіями, упізнаваними багатьма, і народними мотивами та джазовою музикою у виконанні молодих талановитих учнів  дитячої музичної школи та їхніх наставників.

         У залі панувала святкова атмосфера, усіх об’єднали звуки скрипки та фортепіано, бандури, баяну та гітари. І як завжди у нашому батлі перемогла музика.

         Дякуємо викладачам дитячої музичної школи ім.П.Батюка за плідну співпрацю та популяризацію музичного мистецтва серед молоді.







 





























Немає коментарів:

Дописати коментар