середа, 21 серпня 2024 р.

Моя незалежна країна - вільна, сильна Україна!

 

Моя незалежна країна –

 вільна, сильна Україна!


В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності  і по сьогоднішній день.

Щороку, 23 серпня,  напередодні Дня Незалежності, українці святкують День державного Прапора. Це не просто офіційне свято, а символ національної гідності та незалежності, що має глибоке значення для кожного українця. Синьо-жовтий прапор став символом боротьби за свободу і незалежність, особливо в сучасний період, коли Україна відстоює свою територіальну цілісність. Цей день нагадує нам про важливість національної єдності та про те, що кожен з нас є частиною великої та могутньої країни.

День Незалежності - головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення Незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді. Це проголошення стало кінцевим результатом багатовікової боротьби українського народу та його найвидатніших синів за незалежність України, яка протягом свого існування дуже часто страждала від посягань загарбників.

Сьогодні весь світ бачить хоробрість і самовідданість нашого народу, який з 2014 року відстоює своє право жити у вільній суверенній державі. За волю до незалежності і свободи українці сплачують найвищу ціну – життям своїх дочок та синів, та всі ми  віримо, що Україна буде вільною та незалежною!

Напередодні державних свят у відділі обслуговування дітей Зіньківської публічної бібліотеки для учасників арт-студії «Лайк» було проведено історичний хроноскоп «Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна!», під час якого діти згадали історію утвердження головних національних символів нашої держави – Герба, Гімну та Прапора та  здійснили подорож історичними стежками визвольної боротьби українців.

А втілення своєї мрії про мирну вільну країну діти передали своїм творчим роботам під час проведення майстер класу з виготовлення малюнка-аплікації «Ти в усіх країнах Україна, в образі нестримного крила».




Вітаємо всіх жителів та гостей громади зі святами - Днем Державного прапора України та Днем Незалежності України! Бажаємо всім нам миру, добробуту, незламної віри в щасливу долю нашої країни! Низький уклін героям України, які віддали та віддають своє життя за нашу Свободу та Незалежність! Перемоги тобі, наша Україно!


Немає коментарів:

Дописати коментар