четвер, 25 квітня 2019 р.

Готовність до змін – ознака сучасної бібліотеки


Готовність до змін – ознака сучасної бібліотеки

На черговому семінарі бібліотечних працівників, який було проведено відповідно до плану роботи Зіньківської ЦБС на 2019 рік, розглядалося питання готовності до змін бібліотечних закладів району.
«Адже саме переорієнтація звичного формату бібліотек у сучасному світі інновацій та розвитку нових форм обслуговування користувачів, дасть змогу бібліотекам системи бути потрібними жителям своєї громади, а вміння бібліотекаря оперативно реагувати на виклики часу, вільно орієнтуватися у світі сучасних інформаційних технологій та творчо і креативно підходити до залучення населення до читання є тими чинниками, які роблять бібліотеки цікавими для своїх користувачів», - наголосила у своєму виступі директор ЦБС Наталя Тоцька.

З консультацією «Модернізація та організація бібліотечного обслуговування: пошук шляхів та форм» перед колегами виступила завідувач відділу обслуговування Зіньківської ЦРБ Лідія Колоша.

Про інноваційні ідеї в діяльності бібліотек по роботі з користувачами-дітьми розповіла в.о. директора Зіньківської РДБ Лариса Верьовка.


Бібліограф ІІ категорії Зіньківської ЦРБ Микола Гриценко в своїй  інформації «Довідково-бібліографічне обслуговування користувачів: ресурси та послуги публічних бібліотек» детально зупинився на змінах в бібліографічному звіті бібліотек системи відповідно до затверджених державних стандартів.



Немає коментарів:

Дописати коментар