вівторок, 2 серпня 2016 р.

Королева Англії в Зінькові. Чи не дивно?

Хто б міг подумати,  що ми зустрінемося з королевою Англії в бібліотеці. Так-так, саме з королевою Англії та її вірним пажем мали змогу познайомитися користувачі Зіньківської  ЦРБ, завітавши на відкриття виставки – імпульсу «Книжковий Біг – Бен».
Королева Англії повідомила учасникам заходу, що згідно Указу Президента України 2016 рік проходить в Україні, як Рік англійської мови. Розповіла про сучасне значення англійської мови, як мови міжнародного спілкування, про традиції та культуру Англії.
Відкриття цієї виставки в Зіньківській ЦРБ імені В.Г.Короленка пройшло у рамках проекту  « Display – кросинг», організованого Молодіжною секцією УБА . Виставка містить розділи:  «Do you speak English?», «Читай в оригіналі», «Мова, що стирає кордони»,  де розміщені підручники, словники, розмовники з англійської мови, художня література мовою оригіналу, путівники, довідники.
Гостя затрималася в бібліотеці і познайомила користувачів бібліотеки ще з однією суто англійською традицією «Five o`clock»  -  чаювання о 17-й годині.
Ми щиро вдячні за підготовку в організації та участь у відкритті виставки-імпульсу нашим відданим шанувальникам – користувачам ЦРБ та РДБ Дорошенку Андрію та Іванюті Любові Петрівні.
Наша бібліотека  присвятила Року англійської мови не один захід.  Спільно  із Зіньківською дитячою музичною школою  та Зіньківською спеціалізованою школою І – ІІІ ступенів №2 проведено музичну фієсту «Англія  живе в моєму серці».
Користувачі бібліотеки взяли участь у обласному конкурсі-квесті юних перекладачів-екскурсоводів серед молодих користувачів бібліотек області «Я розкажу вам про Полтавщину», представлено прес-перегляд «Подорожуємо Великобританією» та книжкову виставку «Улюблені твори англійських письменників».

Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися з такою далекою та водночас цікавою країною – Англією в стінах нашої бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар