пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

Сентиментальні історії «Кілометри між двох сердець»

 

Сентиментальні історії «Кілометри між двох сердець»

(до 2-ї річниці початку повномасшатбного російського вторгнення в Україну)

Чи є сумісними такі поняття як «війна» і «кохання»? Адже здається, що війна – то про смерть, а кохання навпаки про життя. З початку повномасштабного вторгнення ворога усім довелося пристосовуватися до нових реалій, адже війна змінила життя кожного українця. Утім, незалежно від випробувань, які випали на долю українців, зокрема військових, вони не перестали бути людьми, а отже не втратили здатність кохати.


В Зіньківській публічній бібліотеці до 2-ї річниці початку повномасшатбного російського вторгнення в Україну було проведено вечір сентиментальних історій «Кілометри між двох сердець», учасниками якого були учні Зіньківського ліцею імені М.Зерова.


Бібліотекар Ольга Житник розповіла гостям про те, як емоційний стан військових впливає на події в особистому житті, про почуття, які зародились на передовій, разом з дітьми бібліотекар перегорнула сторінки неймовірних історій кохання та познайомилися з найдивовижнішими парами, які пройшли всі випробування і стали щасливими.


         Багато літературних творів присвячено війні і коханню, до уваги учнів було представлено перегляд літератури та відеоролик під назвою «Неймовірні історії кохання під час війни в книгах».


         Лейтмотивом вечора звучала думка про те, що навіть на війні люди можуть кохати, адже війна не може забрати у людини здатність любити. Любов можлива і серед вибухів і смертей, під звуки сирени, вона надихає і вселяє надію на мир!

Немає коментарів:

Дописати коментар