пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Країна Гідності

 Країна Гідності

(патріотичний брейн-ринг до 10 роковин від часу звершення Революції Гідності)

16 лютого Зіньківська публічна бібліотека до 10-х роковин від часу завершення Революції Гідності провела для учнів 10 – Б класу Зіньківського опорного ліцею №1 патріотичний брейн-ринг «Країна Гідності». 


Учасниками інтелектуальної гри стала команда «Патріот» - в складі Кудлай Олега, Івахненка Дениса, Семка Анни, Грицай Анни та Довбні Софії та команда «Українець» в складі - Михайлик Валерії, Рослик Єлизавети, Панченко Світлани, Дорошенко Ілони та Крихановської Анастасії.



Діти ділилися думками, як вони розуміють слово «гідність», зачитували визначення цього слова у Великому тлумачному словнику  та виклали із букв це слово.


В ході гри учні виявили хороші знання з історії України. Вони активно відповідали на поставлені запитання. Читали Державний Гімн України, називали авторів його слів і музики.



Згадали учасників Євромайдану, серед них Сергія Нігояна, який читав на барикадах Майдану поему Тараса Шевченка «Кавказ», Михайла Жизневського і наймолодшого учасника - Назара Войтовича. 



На закінчення гри ведуча Лідія Колоша, завідувач відділу обслуговування, подякувала всім за активність, знання, назвала найкращих учасників з обох команд – Грицай Анну та Дорошенко Ілону. Бажаючі мали можливість переглянути літературу відповідної тематики, яка є в фонді нашої бібліотеки. 



Немає коментарів:

Дописати коментар