середу, 14 лютого 2024 р.

Подаруй бібліотеці українську книгу!

 

 Подаруй бібліотеці українську книгу!

Акція

       14 лютого світ відзначив Міжнародний день дарування книги. До цього свята Зіньківська публічна бібліотека  провела   акцію  «Подаруй бібліотеці українську книгу!».



     Сьогодні ми знаємо багато сучасних українських письменників. Але, на жаль, книг у фонді нашої бібліотеки недостатньо, щоб задовольнити запити нашого користувача. І дуже приємно, що в такий важкий час, коли в країні йде війна,  на наше звернення відгукнулися користувачі бібліотеки  і просто поціновувачі гарної української книги.

     Так, користувачка  Наталя Удовиченко, подарувала книги популярної української письменниці Світлани Талан  «З любов’ю до життя» та «Просто гра».



     Поділилася  з нашими користувачами, які не мають можливість придбати українську книгу,  і  Радченко Ярослава. Вона подарувала книги Володимира Лиса «Графиня» та  «І прибуде суддя». 



    Особливо приємно, що нам  дарують книги і місцеві автори. Володимир Прислонський подарував   книгу «Побачене, почуте, пережите». 

   Володимир Гончар із с.Хмарівка  -  літературний альманах «Затишок»,  в якому надруковані його вірші. Готується також до видання окремо його книга віршів і байок. Сподіваємося скоро побачити його збірку в нашій бібліотеці.


         Лариса Мельник подарувала  книгу «Моя країна…мені болить».



         Дякуємо за щедрий подарунок   нашому краянину викладачу Львівської політехніки Кучеру Анатолію Васильовичу за книгу «Економічні засади формування  прибутковості виробництва молока в аграрних підприємствах: теоретико-прикладний  аспект», яка написана разом із  О.І.Гуторовим, Л.Ю. Кучер.

          Висловлюємо також подяку  Зої Сахно за подаровану книгу популярної американської письменниці Донни Гартт, видану  українською мовою,  « Таємна історія».   

      Вдячні і нашій дарувальниці   шанувальниці читання Віталії Влох за подаровані книги, серед яких історичний роман Володимира Малика «Князь Кий». 

         Висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучився до акції дарування книг. Впевнені, що кожна з них знайде свого вдячного читача. Віримо, що наші бібліотечні полички повнитимуться щороку новими, сучасними виданнями, а отже ми разом з вами виховаємо покоління тих, хто читає та насолоджується україномовною книгою!

Немає коментарів:

Дописати коментар