пʼятницю, 11 вересня 2020 р.

Нарада бібліотечних працівників

 11 вересня поточного року в центральній районній бібліотеці ім.В.Г.Короленка відбулася нарада бібліотечних працівників району, на якій розглядалося питання нового формату діяльності публічних бібліотек системи в об'єднаній територіальній громаді. 


    Завідувач сектору культури, молоді та спорту Зіньківської райдержадміністрації Людмила Кімлик-Яроха у своєму виступі детально зупинилася на тій підготовчій роботі, яку необхідно провести по передачі майна книгозбірень у власність об'єднаної територіальної громади. 

    Про відновлення роботи бібліотек системи у затвердженому режимі праці та з Наказом по обслуговуванню користувачів в умовах адаптивного карантину учасникам наради повідомила директор ЦБС Наталя Тоцька. 


   Про те, як у 2020 році пройшло вилучення з фондів бібліотек застарілих та зношених документів інформувала завідувач відділом комплектування і обробки літератури ЦРБ Віра Твердохліб. 



    Відбулося також вручення грамот та подяк Зіньківськї ЦБС переможцям районного етапу обласних та Всеукраїнських конкурсів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар