четвер, 17 вересня 2020 р.

Коронована читачами

 Коронована читачами
Виставка книг одного автора до 50 – річчя від дня народження Дари Корній, української письменниці

   20 вересня цього року сучасній українській письменниці Дарі Корній (справжнє ім’я – Мирослава Замойська)  виповнюється 50 років. Дара Корній - представниця нової хвилі української  літератури, авторка українського фентезі, лауреат літературного конкурсу «Коронація слова» 2010 року в номінації «Роман» та відзнаки «Дебют року» від видання «Друг читача»,  лауреату премії асамблеї фантастики «Портал – 2011» у номінації «Відкриття себе».

В читальному залі під відкритим небом Зіньківська ЦРБ організувала  для жителів міста виставку одного автора «Коронована читачами».

На виставці були книги Дари Корній та матеріали про її творчість, які друкувалися на сторінках журналу «Дивослово».

Зіньківчани  мали можливість ознайомитися з її твором «Тому, що ти є», за який вона отримала перемогу у літературному конкурсі «Коронація слова» – (2012 рік)   у номінації « Вибір видавця».

 Зацікавлені переглянули романи : «Зірка для тебе», «Крила кольору хмар», «Місяцівна».     

Любителі книги шукали відповідь на питання, чому Дара Корній і Тала Владмирова  назвали свій твір «Зозулята зими».

Жителі міста ознайомилися зі світом міфів та легенд, перегорнувши книгу «Чарівні істоти українського міфу. Духи природи».

Сподіваємося, що це знайомство із  творчістю талановитої письменниці  Дари Корній викличе бажання земляків відвідати  читальний зал бібліотеки,  абонемент, Інтернет-пункт, які віднедавна працюють у звичному режимі.

Немає коментарів:

Дописати коментар