пʼятницю, 11 вересня 2020 р.

Живописні барви творчості

 

"Живописні барви творчості"

виставка – вернісаж художниці Інни Лисак

                                          

Творчість – це діяльність людини, яка спрямована на створення якісно нових, невідомих раніше духовних або матеріальних цінностей. Натхнення – це стан людини, тобто типова для творчості риса, складовий елемент творчості, який характеризується високою продуктивністю та величезними напругою сил людини і підйомом.

           Одним з пріоритетних напрямів роботи салону «Світ рукотворного дива», що не один рік діє при Зіньківській центральній районній бібліотеці, є популяризація народних ремесел краю, яка слугує прекрасним засобом розкриття творчості, натхнення, художніх здібностей та обдарувань талановитих людей.  



Пропонуємо користувачам та жителям міста виставку-вернісаж «Живописні барви творчості» -
талановитої художниці, зіньківчанки, учасниці салону «Світ рукотворного дива» - Інни Лисак, яка представляє у вікнах нашої бібліотеки, експозицію своїх робіт, підготовлену біблітекарем читального залу Ларисою Криштопою.  

 



        Більшість творів художниці присвячені природній тематиці, це картини  «Березовий гай», «Карпати». Вони виконані життєрадісними барвами, у тепло-яскравих кольорах, у них чітко відображається ніжність світу живої природи. Зимові етюди в картинах «Засніжені гори», «Зимовий ліс» навіюють прохолоду. Художниця також дає нам можливість насолодитися прекрасними ніжними квітами в картинах «Магнолія», «Рожеві піони», «Весняний настрій»  та чудовими краєвидами «Будинок в зелені», «Греція». В колекції також присутній і український колорит – це картини «Козак-характерник», «Дівчина з глечиком», «Замріяна». Майстриня полюбляє малювати аквареллю, олійними фарбами  переважно в традиційному жанрі.  При цьому художниця шукає власну техніку. Своїми роботами  вона передає душевні переживання, красу  навколишнього світу, намагається донести  до людей свої ідеї.

Перша персональна виставка художниці Інни Лисак відбулася саме в нашій бібліотеці. Тож, побажаємо Інні подальших творчих здобутків, наснаги, процвітання, успіхів і щоб її виставки картин були продемонстровані у самих відомих галереях та музеях світу.

Запрошуємо користувачів та гостей міста насолодитися мистецтвом творчих робіт художниці-землячки у вікнах нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар