пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

Урочиста нарада «Бібліотека – всесвіт мудрості і слова»

 

«Бібліотека – всесвіт мудрості і слова»

 

        В переддень Всеукраїнського дня бібліотек в КЗ «ЗПБ ім.В.Г.Короленка» відбулася урочиста нарада бібліотечних працівників громади.

         Теплі слова привітань звучали  від секретаря міської ради Олександра Прокопенка, першого заступника голови міської ради Інни Авраменко, т.в.о. начальника відділу культури та спорту Наталії Залужної, голови профспілки працівників культури Віктора Литуса.

         «Вдруге наше професійне свято, як і життя країни в цілому, затьмарене війною», - розпочала свій виступ т.в.о. директора закладу Наталя Тоцька, яка подякувала всім, хто зараз боронить наше мирне майбуття  та запросила присутніх вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу України хвилиною мовчання.

За традицією т.в.о. директора комунального закладу проаналізувала роботу бібліотек за 9 місяців, відмітила наші досягнення, вклад працівників у перемогу над ворогом. Висловила слова щирої подяки та привітань всім, хто щодня веде своїх читачів  стежинами літературних надбань, зберігає та примножує культурну спадщину України та цивілізованого світу, особливі слова подяки висловила ветеранам бібліотечної галузі.

Кожен бібліотечний працівник сьогодні є частинкою культурного фронту у боротьбі з рашистами. Як і бійці на фронті, ми прагнемо тримати оборону, щоб наші читачі мали доступ до правди, до світла знань, до інформації.

           За багаторічну самовіддану працю, творчі досягнення кращим працівникам були вручені грамоти та подяки від міської ради, відділу культури та спорту, профспілки працівників культури, дирекції комунального закладу.

         Ми бажаємо всім бібліотекарям України та громади з оптимізмом дивитися у майбутнє, вірити в нашу беззаперечну Перемогу над ворогом та омріяного миру! Зі святом!

 






















Немає коментарів:

Дописати коментар