четвер, 20 серпня 2020 р.

Онлайн-конкурс світлин «Кулінарні шедеври моєї родини».

 

Шановні зіньківчани, жителі територіальної громади!

 

Зіньківська земля славна не лише непересічними талантами в царині поезії, літератури, науки, пісні, танцю. Наші хлібосольні зіньківчани славляться і своїми кулінарними вміннями. І вкотре, святкуючи День народження рідного міста, не одна зіньківська родина збереться за святковим столом, щоб скласти шану отчій землі.

Цього року святкування Дня міста дещо змінило свій формат в звязку з карантинними обмеженнями.

Тому Зіньківська міська  рада,  сектор  культури, молоді та спорту Зіньківської райдержадміністрації, Зіньківська центральна районна бібліотека ім.В.Г.Короленка, до Дня міста оголошують міський  онлайн-конкурс світлин «Кулінарні шедеври моєї родини».

В конкурсі можуть взяти участь всі родини, які проживають на території Зіньківської громади.

          Для участі в конкурсі потрібно подати фото родини з улюбленою стравою, яка вважається в сім’ї обов’язковою за святковим столом, та коротку історію  вашою улюбленої страви, її «родзинка» чи пов’язані з нею кумедні випадки (не більше 2-4 речень).

Разом з конкурсною роботою подається інформація про родину, що містить: прізвище родини,  вік автора (авторів), домашня адреса, контактний телефон.

Конкурсні роботи подаються  в електронному форматі з 20.08.2020 до 02.09.2020 року включно до Зіньківської центральної районної бібліотеки ім.В.Г.Короленка за адресою: м.Зіньків, вул.Соборності,2, телефон 3-10-77, 099-378-33-41, 095-03078-44, або їх можна надсилати на електронну скриньку бібліотеки: zinkivcrb@gmail.com.

Всі конкурсні роботи будуть виставлені для голосування у групі «Зіньківська центральна районна бібліотека ім.В.Г.Короленка» у мережі Фейсбук  за посиланням https://www.facebook.com/groups/393074197782322 Переможці будуть визначені за кількістю вподобайок під кожною конкурсною роботою.

За рішенням журі буде визначено окремого переможця -«Найоригінальніша світлина родини з улюбленою стравою».

Переможці Конкурсу  нагороджуються  дипломами Зіньківської міської ради з  врученням  подарункових сертифікатів (500, 300 та 200 грн. за найбільшою кількістю набраних вподобайок).

Автора роботи «Найоригінальніша світлина родини з улюбленою стравою» буде нагороджено сімейною фотосесією від студії B&W Дмитра Алєксєєнка.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар