пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Нарада бібліотечних працівників


На першій у 2019 році нараді бібліотечних працівників району, що відбулася 22 лютого, розглядалися підсумки роботи бібліотек за минулий рік. 

Директор ЦБС Наталя Тоцька детально проаналізувала результати здачі працівниками бібліотек-філій текстових та статистичних звітів за 2018 рік, наголосила про участь у цьогорічних конкурсах, відмітила та вручила грамоти й подяки ЦБС кращим бібліотечним працівникам, які досягли хороших результатів роботи, зайняли призові місця в обласних конкурсах.

З інформацією про роботу сільських філій по впорядкуванню фондів згідно сьогоднішніх вимог виступила завідуюча відділом комплектування і обробки літератури Віра Твердохліб. Ознайомила також з графіком перевірки бібліотечних фондів у 2019 році.
Консультацію щодо бібліотечної статистики в організації роботи бібліотеки, яка сприяє підрахунку даних за рік надала завідуюча методично-бібліографічним відділом ЦРБ Зінаїда Максименко.

Бібліотекарі переглянули відео презентації конкурсних робіт, які зайняли призові місця у 2018 році. Їх провели директор ЦБС Наталія Тоцька та бібліотекар Інтернет-пункту Віталій Крохмаль.


Немає коментарів:

Дописати коментар