вівторок, 18 вересня 2018 р.

Українське слово проситься до тебе


Українське слово проситься до тебе

Рандеву з книгою

    Що знають жителі міста Зінькова про сучасних українських письменників?  Які імена їм відомі? Чиї твори вони читали? Щоб дізнатися  про це працівники Зіньківської ЦРБ імені В.Г.Короленка провели в читальному залі під відкритим небом в парку міста рандеву з книгою «Українське слово проситься до тебе».

         Обізнаність наших земляків з творчістю сучасних українських письменників показало проведене бліц – опитування. Хтось знає багатьох українських письменників-сучасників, знаходячи їхні книги в нашій бібліотеці, інші отримують інформацію із сайтів Інтернету. Приємно, що українська книга читається.  Називались імені відомих письменників -  Віктора Шкляра, Сергія Жадана, Оксани Забужко, Люко Дашвар та інших.

           Працівники бібліотеки Лідія Колоша та Лариса Криштопа запропонували жителям міста зануритися в книжковий світ  Юрія Андруховича, Любка Дереша,  Сергія Жадана, Ірени Карпи, Люко Дашвар, Ірени Роздобудько, Оксани Забужко, Марії Матіос, Юрія Ірздрика, Василя Шкляра, книги яких є у фондах  бібліотеки 
 

    Найбільше зацікавили краян книги Сергія Лойко «Аеропорт» та Євгенія Положія  «Іловайськ», адже вони присвячені найактуальнішій темі сьогодення – неоголошеній війні проти нашої держиви.

   Бібліотекарі  запросили відвідувати бібліотеку, читати книги, порадити друзям, знайомим також записатися до книгозбірні, і вкотре нагадали, що книги віддячать кожному безмежним всесвітом  знань, пригод, чистих та красивих почуттів.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар