вівторок, 4 вересня 2018 р.

Україна на спортивній арені


Україна на спортивній арені

Літературний фреш до Дня фізичної культури і спорту України


     І знову жителі міста Зінькова, гості, мами, тата, бабусі, дідусі, молодь  мали змогу зустрітися із працівниками  Зіньківської центральної районної бібліотеки імені В.Г.Короленка в читальному залі під відкритим небом, але вже в міському дитячому парку. Для них був організований літературний фреш «Україна на спортивній арені», присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні.
 


    Багато відпочиваючих в парку зупинялись, щоб переглянути книжкову виставку – рекламу нових книг  «Спорт – здоров’я нації». Це свідчить про те, що книгами цікавляться, читають.
 

   Огляд – рекомендацію «Візьми ці книги – відкриєш секрет» провела завідуюча відділом обслуговування Лідія Колоша,   

 бібліотекар Ольга Бедоєа запрошувала чоловіків переглянути газету  «Спортивна арена»

      Звернули увагу зіньківчани і на книгу Олени і Лесі Літвішко «Спортивна слава Зіньківщини», яка розповідає  про наших земляків, які досягли висот у різних видах спорту.
      Жінки  зацікавила підбірка журналів  «Уютний дом», «Лиза», «Отдохни». 

    Були і любителі інтелектуальних ігор, а саме - ігор в  шахи та шашки. Молоді батьки мали можливість показати синові перші ази гри в шахи, а  досвідчені гравці  знайти собі гідного суперника та отримати задоволення від цієї гри.

            Тож, шановні зіньківчани, вітаємо вас з наступаючим святом - Днем фізкультури і спорту в Україні і запрошуємо до нас в бібліотеку, щоб відкрити нову книгу, газету. Час читати! Приєднуйтесь! Зустрінемося знову 18 вересня.

Немає коментарів:

Дописати коментар