вівторок, 11 вересня 2018 р.

Для тебе, моє улюблене місто Зінькове!



      Мальовнича і пісенна наша земля і здається, що  немає на землі кращого краю, ніж наша мала Батьківщина – Зіньківщина.

     Знакова подія для всіх День народження  Зінькова, участь у якій приймає ледь не кожен житель міста та району. Зіньківська центральна районна бібліотека для дорослих теж  долучилась  до цього свята.

 Бібліотекарі читального залу Криштопа Л. та Жук Т. приготували книжковий фуршет для улюбленого міста «Читай зі смаком !», об’ємну, різноманітну книжкову виставку на всі смаки. Книги на ній були представлені, не як звичайно, а як страви на столі.  
      В меню  фуршету для улюбленого міста було заявлено:
- «Прес  - мікс» - добірка місцевих газет;
- «Історичний салат» - книги з історії рідного краю;
- «Бібліотечний фреш» - смачні новинки сучасної української                        літератури;
- «Поетичний десерт» - літературні смаколики місцевих поетів;
- «Романтичний гарнір» - книги про кохання;
- «Асорті салат» - книги для хорошого настрою: інтер’єр, мода, декор.

 

 



 Книжковий фуршет створений з метою популяризації книг, викликав у жителів міста неабиякий інтерес, адже різнобарв’я  нових, яскравих, цікавих книг не могло не привернути увагу. Приємно вражає, що зіньківчани мають добрий літературний смак. Сподіваємося, що вони продовжать знайомство з книгою у стінах нашої бібліотеки.
Спонсор книжкового фуршету «Читай зі смаком» ПП Радченко О. Ф.
      Книжкову експозицію доповнила презентація проекту Рушник Миру   «На білих крилах рушника несе надію Україна». 
 
 


Керівники проекту – директор ЦБС Тоцька Н., бібліотекарі Криштопа Л., Жук Т. та учасники салону «Світ рукотворного дива», що діє при бібліотеці - Богославець О., Некраш  Н., Гапон В., Шатрава Л., Влох Н., Приходько В., Довбня М., Пантюх Ю., Кушніренко Л., Копиця Л., Копиця М., Влох О.,  Заставська М., Кімлик Г.,  Безвіконна Н., Дахно В., Мірошніченко В., Даценко В., Хорошун В.,  Євтушенко Р., Шиян Г., Лютик Г., Харченко Н., спільними зусиллями,  вклавши  теплоту своїх сердець  вишили цей дев’ятиметровий  рушник із побажанням зіньківчанам та всім українцям щастя, добра,  достатку, миру на нашій благословенній землі, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях, любові та злагоди заради добробуту та  процвітання незалежної України.





Немає коментарів:

Дописати коментар