середу, 20 березня 2024 р.

 

         В цьому році працівники  Зіньківської публічної бібліотеки продовжили навчання своїх користувачів в Хабі цифрової освіти, яким є наша бібліотека. Відбувся перегляд  освітнього серіалу на національній  освітній платформі «Дія. Цифрова Освіта» на тему «Онлайн-безпека для людей елегантного віку».



         Переглядаючи серіал, учасники навчання крок за кроком дізнавалися, як безпечно користуватися Інтернетом та отримувати користь від сучасних технологій,  а саме: як зареєструватися на сайті, як переслати статтю знайомому електронною поштою, як зареєструвати свою електронну скриньку. А ще як зареєструватися у Фейсбуці та чи варто обмежити доступ людям, яких ти не знаєш, чи перевіряти сторінки цього користувача поки не впевнишся, що це безпечно.

         Ознайомилися і з  можливими ризиками потрапити у ситуації, які виявляються шахрайством – при купівлі товару, надходженні інформації на мобільний телефон, що ваш товариш в біді  та  здійснити кілька простих кроків, щоб убезпечити і себе, і своїх онуків в Інтернеті.

         Всі учасники навчання отримали електронні сертифікати.

     Інтернет - чудове місце для навчання і розвитку. Він допоможе вам отримати прості поради з онлайн-безпеки для людей елегантного віку. Тому ми запрошуємо всіх бажаючих до #хабу_цифрової_освіти Зіньківська публічна бібліотека за адресою: вул. Соборності, 2. Години роботи: з 8.00 до 17.00.

Немає коментарів:

Дописати коментар