неділю, 29 травня 2022 р.

Мистецтво у боротьбі з ворогом

                 За ініціативи полтавських культурних діячів, митців, активістів, які об’єдналися у «Мистецький штаб» для проведення спільних культурних, благодійних заходів, в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.І.П.Котляревського експонується виставка художніх робіт, скульптур майстрів Полтавської області.

         Учасники Штабу, який розпочав свою роботу на початку квітня в ТРЦ «Київ», вже зібрали понад 100 тисяч гривень. Кошти будуть використані для підтримки Збройних Сил України.

         Кожен бажаючий може долучитися до благодійної справи, завітавши на виставку та придбавши авторські роботи.

         Дуже приємно, що одним з авторів, чиї роботи можуть переглянути та придбати гості виставки, є наша талановита колега, художник Зіньківської публічної бібліотеки - Інна Лисак. Жителі та гості нашого міста вже неодноразово мали змогу насолодитися творчістю нашої талановитої землячки, тож не дивно, що Інна отримала запрошення долучитися до проведення виставки.

         Щиро радіємо за нашу Інночку та бажаємо подальших творчих досягнень та реалізації планів та задумів, а всіх, хто має таку можливість, запрошуємо відвідати виставку в ПОУНБ ім.І.П.Котляревського та зробити свій вклад у перемогу України.

Немає коментарів:

Дописати коментар