середу, 23 серпня 2017 р.

Вітаємо колегу!

У переддень найбільшого державного свята нашої країни – Дня незалежності України бібліотечна система Зіньківського району отримала приємну звістку.
Портрет нашої колеги, Міщанин Людмили Михайлівни, бібліотекаря І категорії Малобудищанської сільської бібліотеки-філіалу, занесено на районну Дошку Пошани «Гордість Зіньківщини».
Людмила Михайлівна заслужила це визнання своєю багаторічної працею на бібліотечній ниві, вона завжди у творчому пошуку нових форм бібліотечного обслуговування жителів своєї територіальної громади,  бібліотека, як один з переможців програми «Бібліоміст», забезпечена комп’ютерною технікою, завдяки зусиллям бібліотекаря та її співпраці з сільською радою та сільськогосподарським товариством «Околиця» приміщення бібліотеки має сучасний, комфортний вигляд, книжковий фонд поповнюється новою літературою.
У 2016 році Малобудищанську сільську бібліотеку визнано «Бібліотекою року Полтавщини» у номінації «Сільська бібліотека-філія централізованої бібліотечної системи».
Тож ми щиро вітаємо Людмилу Михайлівну із заслуженим визнанням її досягнень, пишаємося своєю колегою та бажаємо їй подальших здобутків у професійній діяльності, злагоди у родині та здійснення заповітних мрій!
А всіх користувачів Зіньківської ЦБС, жителів краю від усього серця вітаємо з Днем Державного Прапора України та 26-ю річницею Незалежності нашої неньки-України.
Бажаємо всім нам та нашій державі благословенного та довгоочікуваного миру, злагоди, взаєморозуміння та процвітання!







Немає коментарів:

Дописати коментар